Landskrona till Malmö

- En stad nära Landskrona

När det handlar om städer som ligger i närheten av Landskrona, kommer du givetvis att finna Malmö som är Sveriges tredje största stad till befolkningsmängden mätt. Om du jämför Landskronas futtiga befolkning på cirka 35000 invånare med Malmö som har 320000 invånare, förstår du säkert att det finns mycket mer att göra i Malmö än i Landskrona. Detta kan dock inte ta ifrån Landskrona dess charm av att vara en historisk stad med en mindre befolkningsmängd.

Läs mer

Shopping & nöjen

Om du är den som även vill besöka en stad med mycket intressanta och underhållande saker att hitta på och dessutom ett mycket brett nöjesliv, kan en tripp till Malmö samtidigt vara någonting som verkligen kan locka och ge ett lyckat resultat för den kompletta semestern. I Malmö finner du en fantastisk stadskärna som verkligen ger tillfälle till en underbar och givande shopping. Här känns det nästan som att du har kommit lite närmare Europa och det stora utbud som finns i grannlandet Danmark.

Flexibilitet

Det är inte alla som tycker om när det är mycket folk i rörelse hela tiden och då kan en kombination av ett boende i Landskrona under semestern och några korta dagstripper till Malmö vara det som ger dig och familjen den bästa upplevelsen och de trevligaste minnena. Här är det helt och hållet dina och din familjs intressen som blir det drivande och det kommer hela tiden att vara du själv som gör det personliga valet. Antingen blir det Malmö och ett storstadsliv eller Landskrona och lugnet som detta ger dig, som blir ditt förstahandsval när du känner att du vill besöka en ny ort under din ledighet. Kanske blir det en kombination av detta och en tur till Danmark som blir det bästa av allt.