Att göra i Landskrona

Till att börja med är det mycket fiske i Landskrona och är detta ditt stora intresse, efter det att du har sett alla historiska hus, byggnader och slottet, så kommer ett besök i Landskrona att göra dig glad. Utöver detta är Landskrona, som tidigare har nämnts, en stad som verkligen lever upp till att vara en turiststad på sommaren och den varma högsäsongen som finns under en så kort tid i Sverige. Då blandas shopping med flertalet andra aktiviteter som tillsammans gör denna vackra stad komplett.

Läs mer

Camping

När du har tänkt dig en campingsemester någonstans i Sverige, kan Landskrona mycket väl vara ett av de goda och intressanta alternativen. Här kommer det alltid att finnas aktiviteter för alla människor med samtliga förekommande intressen. Om det är camping och badliv som står högst på önskelistan, kommer naturligtvis Borstahusens Camping att vara det givna alternativet. Är det så att du gillar lite mindre campingplatser, finns det mängder av dessa i utkanterna av staden.

Uteliv

Om du är en festprisse, kommer Landskrona heller inte där att svika dig. Då har du funnit en stad som inte går av för hackor. I Landskrona hittar du ett brett och stort nöjesliv där det finns någonting för precis alla smaker. Här finner du mängder av trivsamma restauranger och caféer som lockar, samt även ett antal nattklubbar och diskotek. Kanske du inte heller är den som tar camping på allvar och då finner du alltid en hel del av trevliga små och stora hotell som erbjuder dig den logi som du önskar.